.

Bine-ati venit pe blogul meu, locul unde vreau sa va impartasesc creativitatea si pasiunea mea pentru handmade!
Iubesc frumosul, iubesc culorile,iubesc pasarile,iubesc florile,iubesc muzica! In tot ceea ce realizez se afla o parte mica din sufletul meu deoarece handmade-ul ma linisteste sufleteste, ma ajuta sa uit de grijile cotidiene si sa intru intr-o lume magica plina de forme, culori,viata !
Toate lucrusoarele mele sunt executate curat si ingijit, folosind detalii si materiale de foarte buna calitate;spatiul de lucru fiind curat si bine aerisit.
Va multumesc pentru vizita!
Ma puteti contacta la urmatoarea adresa
enjoy_the_little_things_in_life@yahoo.ro

Pentru a fi la curent cu toate noutatile puteti sa urmariti si pagina de Facebook https://www.facebook.com/ina.flowers.9?fref=ts
Va multumesc pentru vizita!

Etichete

vineri, 21 iulie 2017

Brau handmade de inspiratie marina

Apus si rasait, stralucirea discreta si luciul orbitor al valurilor, piele arsa de soare si mangaiata de racoarea serii, sufletul plin de bucurie.....
Iti vine sa zburzi , sa razi ,sa dansezi ? In talpile goale , plina de voie buna?  Stiu exact ce iti  trebuie ca sa te faca sa te simti cea mai frumoasa !
O rochie alba lunga ,vaporoasa, dantelata si acest brau- bijuterie ! il dedic unei femei care indrazneste sa straluceasca, sa atraga toate privirile ! Il dedic unei femei fermecatoare, sensibila, delicata dar si increzatoare !
Braul este un model statement  ,realizat prin impaslire din matase naturala si lana naturala, tiul, dantela , in care am imbinat turcoazul, albastrul,verdele ,griul si cenusiul marii  cu cremul, bejul,albul , galbenul si auriul nisipului in elemente diversificate: margele de nisip, margele acrilice, margele tubulare ,scoici si melci naturali lacuiti ,chipsuri .
Puteti alege sa purtati acest brau la  o sedinta foto speciala la malul marii , intr-un mediu natural , ferit  de capriciile civilizatiei moderne.

Unicat ! 

Pret 100 ron 
Ma puteti contacta la urmatoarea adresa enjoy_the_little_things_in_life@yahoo.ro


Pentru a fi la curent cu toate noutatile vizitati si  pagina de facebook
https://www.facebook.com/ina.flowers.9?fref=ts
Va multumesc !Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu