.

Bine-ati venit pe blogul meu, locul unde vreau sa va impartasesc creativitatea si pasiunea mea pentru handmade!
Iubesc frumosul, iubesc culorile,iubesc pasarile,iubesc florile,iubesc muzica! In tot ceea ce realizez se afla o parte mica din sufletul meu deoarece handmade-ul ma linisteste sufleteste, ma ajuta sa uit de grijile cotidiene si sa intru intr-o lume magica plina de forme, culori,viata !
Toate lucrusoarele mele sunt executate curat si ingijit, folosind detalii si materiale de foarte buna calitate;spatiul de lucru fiind curat si bine aerisit.
Va multumesc pentru vizita!
Ma puteti contacta la urmatoarea adresa
enjoy_the_little_things_in_life@yahoo.ro

Pentru a fi la curent cu toate noutatile puteti sa urmariti si pagina de Facebook https://www.facebook.com/ina.flowers.9?fref=ts
Va multumesc pentru vizita!

Etichete

luni, 11 septembrie 2017

Brau / centura / cordon handmade " Romantism dantelat "

Delicat si feminin , lucrat cu mare drag si cu sufletul  plin de bucurie  , acest brau este potrivit pentru a impodobi o tinuta speciala si ideal pentru mirese sau domnisoare de onoare.
Centura este realizata din panglica de dantela  pe care sunt cusute  flori lucrate integral manual din voal , satin , tiull   si accesorizata cu perle rotunde si margele de nisip .
La cerere, se poate confectiona folosind si alte culori.

Pret -la cerere

Ma puteti contacta la urmatoarea adresa   enjoy_the_little_things_in_life@yahoo.ro

Pentru a fi la curent cu toate noutatile puteti sa urmariti si pagina  de Facebook  https://www.facebook.com/ina.flowers.9?fref=ts
Va multumesc pentru vizita!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu