.

Bine-ati venit pe blogul meu, locul unde vreau sa va impartasesc creativitatea si pasiunea mea pentru handmade!
Iubesc frumosul, iubesc culorile,iubesc pasarile,iubesc florile,iubesc muzica! In tot ceea ce realizez se afla o parte mica din sufletul meu deoarece handmade-ul ma linisteste sufleteste, ma ajuta sa uit de grijile cotidiene si sa intru intr-o lume magica plina de forme, culori,viata !
Toate lucrusoarele mele sunt executate curat si ingijit, folosind detalii si materiale de foarte buna calitate;spatiul de lucru fiind curat si bine aerisit.

Ma puteti contacta la urmatoarea adresa
enjoy_the_little_things_in_life@yahoo.ro

Pentru a fi la curent cu toate noutatile puteti sa urmariti si pagina de Facebook https://www.facebook.com/ina.flowers.9?fref=ts
Va multumesc pentru vizita!

Etichete

luni, 14 martie 2016

Centura / Brau "Vis de vara "

"La ce visezi azi? Ploaie? Soare? Camp cu flori? Romantism dantelat? As putea sa cos visul tau, sa ti-l daruiesc si sa il porti mereu cu tine.."

Lasa-te leganata pe bratele vantului si-ti vei regasi armonia si linistea in sunetele naturii !
Florile de mac , atat de pretioase, gingase si unice te invaluie cu dragoste, gingasie si candoare si iti umplu sufletul de bucurie !


Acest brau  este cusut  din straturi de dantela  suprapuse ,tiull negru si decorat cu flori realizate prin impaslire si din saten ..
Este un accesoriu vestimentar care  scote din anonimat orice bluza, fusta, rochie simpla. Ma puteti contacta la urmatoarea adresa enjoy_the_little_things_in_life@yahoo.ro
Pentru a fi la curent cu toate noutatile vizitati si  pagina de facebook
https://www.facebook.com/ina.flowers.9?fref=ts
Va multumesc !


 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu