.

Bine-ati venit pe blogul meu, locul unde vreau sa va impartasesc creativitatea si pasiunea mea pentru handmade!
Iubesc frumosul, iubesc culorile,iubesc pasarile,iubesc florile,iubesc muzica! In tot ceea ce realizez se afla o parte mica din sufletul meu deoarece handmade-ul ma linisteste sufleteste, ma ajuta sa uit de grijile cotidiene si sa intru intr-o lume magica plina de forme, culori,viata !
Toate lucrusoarele mele sunt executate curat si ingijit, folosind detalii si materiale de foarte buna calitate;spatiul de lucru fiind curat si bine aerisit.

Ma puteti contacta la urmatoarea adresa
enjoy_the_little_things_in_life@yahoo.ro

Pentru a fi la curent cu toate noutatile puteti sa urmariti si pagina de Facebook https://www.facebook.com/ina.flowers.9?fref=ts
Va multumesc pentru vizita!

Etichete

miercuri, 24 februarie 2016

Centura/ Brau / Cordon cu flori impaslite

"Fiecare mac sa fie un gand de al tau ! Si fiecarui gand sa ii zambesti in fiecare zi !  Iar noaptea, sa cuprinzi campul intreg intr-un buchet de vise minunate si maine...sa incepi o noua zi, alergand, desculta si..fericita  ! "

Tehnica folosita ; impaslire
Matreiale folosite ; lana Merinos extrafina si fina,in combinatie cu matase naturala  . Elemenetele florale sunt  cusute pe o baza realizata prin impaslire , decorata cu tiul rosu  si fixate pe o banda lata din dantela de organza brodata  . Lungimea totala este de aproximativ 2 metri, marimea fiind  universala.
Este un accesoriu vestimentar care  scote din anonimat orice bluza, fusta, rochie simpla. Ma puteti contacta la urmatoarea adresa enjoy_the_little_things_in_life@yahoo.ro
Pentru a fi la curent cu toate noutatile vizitati si  pagina de facebook
https://www.facebook.com/ina.flowers.9?fref=ts
Va multumesc !Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu