.

Bine-ati venit pe blogul meu, locul unde vreau sa va impartasesc creativitatea si pasiunea mea pentru handmade!
Iubesc frumosul, iubesc culorile,iubesc pasarile,iubesc florile,iubesc muzica! In tot ceea ce realizez se afla o parte mica din sufletul meu deoarece handmade-ul ma linisteste sufleteste, ma ajuta sa uit de grijile cotidiene si sa intru intr-o lume magica plina de forme, culori,viata !
Toate lucrusoarele mele sunt executate curat si ingijit, folosind detalii si materiale de foarte buna calitate;spatiul de lucru fiind curat si bine aerisit.

Ma puteti contacta la urmatoarea adresa
enjoy_the_little_things_in_life@yahoo.ro

Pentru a fi la curent cu toate noutatile puteti sa urmariti si pagina de Facebook https://www.facebook.com/ina.flowers.9?fref=ts
Va multumesc pentru vizita!

Etichete

vineri, 22 ianuarie 2016

Brau / Centura cu flori de camp

Infrunta gerul iernii  cu ganduri "calde"...o plimbare imaginara ,intr-o zi insorita, pe un camp inflorit ! Lasa-te mangaiata de iarba verde si parfumata, invaluita de albastrul senin al cerului, vrajita de macii rosii si   turcoaz, albastrelele delicate ...

Tehnica folosita ; impaslire
Matreiale folosite ; lana Merinos extrafina si fina,in combinatie cu matase naturala  . Elemenetele florale sunt  cusute pe o baza realizata prin impaslire , decorata cu tiul verde si fixate pe o banda lata din dantela de organza brodata  . Lungimea totala este de aproximativ 2 metri, marimea fiind  universala.

Ma puteti contacta la urmatoarea adresa enjoy_the_little_things_in_life@yahoo.ro
Pentru a fi la curent cu toate noutatile vizitati si  pagina de facebook
https://www.facebook.com/ina.flowers.9?fref=ts
Va multumesc !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu