.

Bine-ati venit pe blogul meu, locul unde vreau sa va impartasesc creativitatea si pasiunea mea pentru handmade!
Iubesc frumosul, iubesc culorile,iubesc pasarile,iubesc florile,iubesc muzica! In tot ceea ce realizez se afla o parte mica din sufletul meu deoarece handmade-ul ma linisteste sufleteste, ma ajuta sa uit de grijile cotidiene si sa intru intr-o lume magica plina de forme, culori,viata !
Toate lucrusoarele mele sunt executate curat si ingijit, folosind detalii si materiale de foarte buna calitate;spatiul de lucru fiind curat si bine aerisit.
Va multumesc pentru vizita!
Ma puteti contacta la urmatoarea adresa
enjoy_the_little_things_in_life@yahoo.ro

Pentru a fi la curent cu toate noutatile puteti sa urmariti si pagina de Facebook https://www.facebook.com/ina.flowers.9?fref=ts
Va multumesc pentru vizita!

Etichete

sâmbătă, 12 decembrie 2015

Brosa vesela si colorata de inspiratie "gipsy boho style"

Trei maci rosii ca focul impreuna cu un mac verde sfios, o floare roz delicata si o floare dantelata mov s-au imbracat in straie stralucitoare de sarbatoare ! S-au infrumusetat cu margele murticolore si s-au impodobit cu o  salba metalica al carei clinchet suav  iti "urmareste" fiecare pas. Aceasta  brosa vesela si colorata de inspiratie "gipsy boho style"  este  recomandata  persoanelor voioase, jucause, pline de viata !

Materiale folosite: baza decupata din fetru ,flori si frunze din satin,  matase naturala si lana naturala Merinos ,dantela,tull, lant cu banuti metalici

Pret brosa; 35 ron

Ma puteti contacta la urmatoarea adresa enjoy_the_little_things_in_life@yahoo.ro
Pentru a fi la curent cu toate noutatile vizitati si  pagina de facebook
https://www.facebook.com/ina.flowers.9?fref=ts
Va multumesc !Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu