.

Bine-ati venit pe blogul meu, locul unde vreau sa va impartasesc creativitatea si pasiunea mea pentru handmade!
Iubesc frumosul, iubesc culorile,iubesc pasarile,iubesc florile,iubesc muzica! In tot ceea ce realizez se afla o parte mica din sufletul meu deoarece handmade-ul ma linisteste sufleteste, ma ajuta sa uit de grijile cotidiene si sa intru intr-o lume magica plina de forme, culori,viata !
Toate lucrusoarele mele sunt executate curat si ingijit, folosind detalii si materiale de foarte buna calitate;spatiul de lucru fiind curat si bine aerisit.
Va multumesc pentru vizita!
Ma puteti contacta la urmatoarea adresa
enjoy_the_little_things_in_life@yahoo.ro

Pentru a fi la curent cu toate noutatile puteti sa urmariti si pagina de Facebook https://www.facebook.com/ina.flowers.9?fref=ts
Va multumesc pentru vizita!

Etichete

joi, 24 decembrie 2015

Bucuria vine din lucrurile marunte , liniştea si implinirea din suflet, caldura din inimă ! Îţi doresc să te bucuri de toate, alături de familie si de cei dragi ! Craciun fericit !
Va multumesc mult pentru aprecieri si pentru gandurile bune pe care mi le-ati transmis, pentru ca ma urmariti , pentru ca imi sunteti alaturi ! Va multumesc pentru sfaturi, mesaje ,like-uri ! Multumesc tuturor persoanelor care mi-au cumparat accesoriile handmade ! Datorita voua exist , imi doresc sa "cresc " si sa nu va dezamagesc niciodata ! Va imbratisez cu drag !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu