.

Bine-ati venit pe blogul meu, locul unde vreau sa va impartasesc creativitatea si pasiunea mea pentru handmade!
Iubesc frumosul, iubesc culorile,iubesc pasarile,iubesc florile,iubesc muzica! In tot ceea ce realizez se afla o parte mica din sufletul meu deoarece handmade-ul ma linisteste sufleteste, ma ajuta sa uit de grijile cotidiene si sa intru intr-o lume magica plina de forme, culori,viata !
Toate lucrusoarele mele sunt executate curat si ingijit, folosind detalii si materiale de foarte buna calitate;spatiul de lucru fiind curat si bine aerisit.
Va multumesc pentru vizita!
Ma puteti contacta la urmatoarea adresa
enjoy_the_little_things_in_life@yahoo.ro

Pentru a fi la curent cu toate noutatile puteti sa urmariti si pagina de Facebook https://www.facebook.com/ina.flowers.9?fref=ts
Va multumesc pentru vizita!

Etichete

luni, 30 noiembrie 2015

Bratara tip manseta "Bohemian Gypsy "

Vesela si colorata, aceasta bratara este realizata  manual cu un mix de materiale, culori si modele : impletituri din material verde inflorat,impletituri din material rosu inflorat, dantela rosie in doua nuante, dantela verde, dantela turcoaz,flori crosetate, Frunze crosetate, flori realizate prin impaslire (wet felting) ;maci rosii si turcoaz. Bratara este decorata cu margele colorate din lemn si elemente metalice tip charm  - fluturi .

Pret bratara ; 50 ron

Ma puteti contacta la urmatoarea adresa enjoy_the_little_things_in_life@yahoo.ro

Pentru a fi la curent cu toate noutatile vizitati si  pagina de facebook
https://www.facebook.com/ina.flowers.9?fref=ts
Va multumesc !


 


 Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu