.

Bine-ati venit pe blogul meu, locul unde vreau sa va impartasesc creativitatea si pasiunea mea pentru handmade!
Iubesc frumosul, iubesc culorile,iubesc pasarile,iubesc florile,iubesc muzica! In tot ceea ce realizez se afla o parte mica din sufletul meu deoarece handmade-ul ma linisteste sufleteste, ma ajuta sa uit de grijile cotidiene si sa intru intr-o lume magica plina de forme, culori,viata !
Toate lucrusoarele mele sunt executate curat si ingijit, folosind detalii si materiale de foarte buna calitate;spatiul de lucru fiind curat si bine aerisit.
Va multumesc pentru vizita!
Ma puteti contacta la urmatoarea adresa
enjoy_the_little_things_in_life@yahoo.ro

Pentru a fi la curent cu toate noutatile puteti sa urmariti si pagina de Facebook https://www.facebook.com/ina.flowers.9?fref=ts
Va multumesc pentru vizita!

Etichete

luni, 12 octombrie 2015

Brosa "Mac turcoaz"

Este minunata atingerea ploii de vara, stropii reci care cad pe pielea calda  dar  toamna picaturile reci te insotesc intr-o plimbare romantica, imbracata in paltonul preferat  si accesorizat cu aceasta  brosa care aminteste de cerul senin, soarele cald si verdele proaspat al verii ! Nu-i asa ca  iti creeaza o stare de buna - dispozitie si optimism ?

Materiale folosite; lana naturala  merinos fina si extrafina, matase naturala .
Tehnica folosita; impaslire
Pret brosa  : 25 ron

Ma puteti contacta la urmatoarea adresa   enjoy_the_little_things_in_life@yahoo.ro

Pentru a fi la curent cu toate noutatile puteti sa urmariti si pagina  de Facebook  https://www.facebook.com/ina.flowers.9?fref=ts
Va multumesc pentru vizita!

"Imaginatia este ochiul sufletului."Joseph Joubert
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu