.

Bine-ati venit pe blogul meu, locul unde vreau sa va impartasesc creativitatea si pasiunea mea pentru handmade!
Iubesc frumosul, iubesc culorile,iubesc pasarile,iubesc florile,iubesc muzica! In tot ceea ce realizez se afla o parte mica din sufletul meu deoarece handmade-ul ma linisteste sufleteste, ma ajuta sa uit de grijile cotidiene si sa intru intr-o lume magica plina de forme, culori,viata !
Toate lucrusoarele mele sunt executate curat si ingijit, folosind detalii si materiale de foarte buna calitate;spatiul de lucru fiind curat si bine aerisit.
Va multumesc pentru vizita!
Ma puteti contacta la urmatoarea adresa
enjoy_the_little_things_in_life@yahoo.ro

Pentru a fi la curent cu toate noutatile puteti sa urmariti si pagina de Facebook https://www.facebook.com/ina.flowers.9?fref=ts
Va multumesc pentru vizita!

Etichete

miercuri, 23 septembrie 2015

Brau / Centura "Summer Memories"

Delicatete si feminitate aparte!
Brau realizat din sase tipri de dantela alba,crem,neagra,verde ,bej si  macrame,cusute manual strat peste start,in combinatie cu satin rosu, voal galben, lana extrafina albastra,panglici in diferite nuante de verde crud,pal,intens,tull negru, accesorizat cu margele acrilice negre , margele rosii din lemn si multa ata colorata.

Va doresc ca sufletul sa va fie vesnic  asemeni unui camp de maci infloriti !

Pret ; 65 ron

Ma puteti contacta la urmatoarea adresa   enjoy_the_little_things_in_life@yahoo.ro


 Pentru a fi la curent cu toate noutatile puteti sa urmariti si pagina  de Facebook  https://www.facebook.com/ina.flowers.9?fref=ts
Va multumesc pentru vizita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu